м. Черкаси, вул. Кривалівська, 7 068 684-24-96

Антицелюлітний масаж: особливості, користь та види

Антицелюлітний масаж часто називають здебільшого косметичним, ніж оздоровчим. Водночас він, як і будь-який інший вид масажу, поліпшує не лише тіло ззовні, а і його роботу зсередини. Це, до речі, — один з аргументів, чому навіть спортсмени без жодного натяку на «апельсинову кірку» час від часу проходять курс антицелюлітного масажу. То чому ж ця процедура така популярна й чим саме корисна? 
 

3 особливості антицелюлітного масажу, про які ви не знали 
 

Здається, що основна мета цієї процедури — позбавити людину від небажаних сантиметрів у зоні сідниць, стегон і живота. Вважається, що саме тут відкладається найбільше жирової тканини. Насправді ж часто річ не стільки у ній, скільки у застійних, тобто порушених процесах обміну речовин в організмі. Так, в тілі починає застоюватися лімфа та накопичуватися токсини, а це з часом і призводить до появи целюліту. Саме тому «апельсинову кірку» можна помітити на шкірі навіть зовсім худих і спортивних жінок. Адже заняття в тренажерному залі справді не завжди ефективні в боротьбі з целюлітом. На відміну від антицелюлітного масажу. 

Аби він був ефективним, а ви після курсу з 7–10 сеансів помітили класний результат, наші фахівці використовують спеціальні масажні техніки і масла. Вони стимулюють обмінні процеси всередині організму, завдяки чому можна вивести зайву воду, накопичені токсини та шлаки з жирових клітин, а також з підшкірно-жирової клітковини. Так зменшується або цілком усувається целюліт, а також попереджається його повторна поява. 

При цьому варто памʼятати, що зайва вода чи токсини можуть відкладатися не лише на сідницях, стегнах чи животі. Залежно від особливостей організму й анамнезу, набряки чи інші ознаки целюліту можуть зʼявлятися в інших зонах. Тому масаж буде корисним для спини, рук, а іноді й обличчя та шиї. 
 

Етапи проведення антицелюлітного масажу
 

Аби кожен сеанс був результативним, перед його проведенням масажист може нанести на шкіру спеціальні засоби-ліполітики, що посилюють ефективність. Далі, безпосередньо під час процедури, майстер активізує кровообіг у проблемних ділянках тіла. Водночас поліпшується робота лімфатичної системи, завдяки цьому пришвидшується рух рідин у тканинах. Зрештою шкідливі шлаки та токсини мають природним шляхом вивестися із тіла, а шкіра — набути більш підтягнутого привабливого вигляду.
 

Види антицелюлітного масажу в «Дар Каліфа» 
 

Ми хочемо задовольнити запити й потреби кожного гостя, тому створили 5 різноманітних програм такого антицелюлітного і лімфодренажного масажу в Черкасах. У нашому салоні на вас чекають: 

● антицелюлітний ручний масаж. Під час його проведення наш майстер використовує антицелюлітну косметику та спеціальні масажні банки. При цьому на підшкірно-жирову клітковину впливають не лише вони, а й активні речовини в складу крему чи олії;

● медовий масаж. Його особливість полягає у техніці виконання, коли майстер наносить на тіло мед, а потім почергово «приклеює» і «відриває» свою руку від липкої шкіри. Так вдається пришвидшити обмінні процеси в проблемній зоні та додати їй підтягнутого вигляду; 

● кавовий моделюючий масаж. Його можна вважати ще й скрабуванням, адже після сеансу шкіра стає надзвичайно ароматною і ніжною на дотик; 

● апаратний вакуумно-роликовий масаж та пресомасаж. Завдяки такій процедурі відбувається швидке розщеплення жирових клітин або детоксикація тих, де порушилися обмінні процеси внаслідок застою лімфи. Цей масаж вважають сьогодні одним із найдієвіших; 

● масаж «Бразильські сідниці» спрямований безпосередньо на корекцію сідниць, поліпшення їхньої форми та пружності. 

Аби дізнатися більше про особливості кожної із процедур та вибрати ту, що потрібна саме вам, приїздіть до нашого спа-салону «Дар Каліфа» в Черкасах!